Things we love

 

 

Warme gezichten bij een knapperend kampvuur. De laatste zonnestralen op je tentje als de zon langzaam achter de ruige kammen van de Italiaanse Dolomieten verdwijnt. Lekker buiten zijn en genieten van het wijntje dat je hebt meegenomen in de Santos Alleshouder.

Het is de passie voor het leven, passie voor fietsen en de passie voor mooie dingen. Het zijn de Things we love. Onze inspiratie om voor jou de beste fiets te maken.

 

 

De zelfdragende tent

Eerlijk gezegd zijn hier voor en tegenstanders van, de zelfdragende tent. Een tent waarbij de binnentent zelfstandig kan staan zonder ondersteuning door de buitentent.

Lees meer


Tasjes van Eagle Creek

Je kent het wel, voordat je het weet zit je fietstas vol met losse spulletjes en probeer je in het donker ergens je zaklamp te vinden. Wedden dat je chagrijnig wordt!

Lees meer


Lange open wegen

Hier heb je alleen een fiets voor nodig. En een lange weg. Een weg die nooit ophoudt. Achter elke heuvel, achter elke bocht ligt er weer nieuw glimmend strak getrokken asfalt.

Lees meer


Pannenset

De Sea to Summit X-Set 31 pannenset is een beetje een vreemde eend in de bijt. Gemaakt van siliconen ontpopt de pan zich als een grote pot waar een complete pastamaaltijd prima zijn plek vindt.

Lees meer


Bitset

We zijn begonnen met het meenemen van aparte sleutels. Daarna kwam de minitool. Maar nu gaan we nog een stapje verder.

Lees meer


Guilty pleasures

Ja, we geven het toe. Soms ontsnappen we aan Nederland. In het najaar om de zomer te verlengen of in het voorjaar om alvast de eerste zonnestralen mee te pakken.

Lees meer


Bivakzak

Nee, dit is niet voor iedereen weg gelegd. Niet iedereen wil in een zak open in een bos liggen. Maar ben je echt toe aan eenvoud en ’terug naar de natuur’ dan is dit je ding.

Lees meer


MapOut iPhone app

Langzaam maar zeker werden de papieren kaarten ingeruild voor de GPS en nu wordt de GPS meer en meer door fietsreizigers ingeruild voor de smartphone.

Lees meerContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!