Nico Deckers

Na mijn fietstochten naar Verona en Santiago de Compostela heb ik besloten géén fietstochten meer te maken op een ‘zwabberfiets’, want dat was namelijk mijn fiets van ook Nederlands fabrikaat.

Omdat er voor 2013 een rondrit via Basel in het verschiet lag, ben ik me gaan verdiepen in wat de huidige markt te bieden heeft. Na een bezoekje aan Fietsspecialist Warmerdam in Warmond én een testrit bij Santos was het voor mij al snel duidelijk: Santos Travelmaster 2.8 met Rohloffnaaf en riemaandrijving!

Inmiddels is mijn fietstocht al weer achter de wielen en kan ook ik mijn eerste Santos ervaring delen. Tijdens mijn reis heb ik een aantal bizarre situaties meegemaakt, maar de Santos gaf geen krimp en stuurde met 25kg bepakking zo ontzettend strak dat ik de aanschafprijs al snel vergeten was. Samen met de Rohloffnaaf en riemaandrijving was het werkelijk genieten. Geen missers met schakelen, geen eindeloos gepiep na een modderbad en het achterwiel volgde onder alle omstandigheden strak het voorwiel. Ook tijdens afdalingen voor het eerst een veilig gevoel.

Met recht dus een wéreldfiets!

Met groet,
Nico

 

 


Meer mijn Santos en Ik rijders

Marcus

Marcus

Mijn woon-werk/vakantiefiets heeft na 23 jaar trouwe dienst plaats gemaakt voor een Santos. Waarom Santos? Heel simpel, mijn wensen bleken te afwijkend voor een confectiefiets. 

Lees verder

Johan Reynaert

Johan Reynaert

Ik ben Johan Reynaert, 57 jaar uit Brugge. Reeds 30 jaar droom ik ervan om naar Santiago de Compostela te fietsen.

Lees verder

Danny en Gerdje

Danny en Gerdje

Onze reis naar Santiago de Compostela is probleemloos gegaan. We hebben enorm veel lol gehad op onze tandem. Tot onze eigen verbazing zijn we ook overal boven gefietst. Die tandem is zo stabiel dat we konden blijven rijden aan waanzinnig trage snelheden.

Lees verder

Marjo Schilder

Marjo Schilder

Het is me gelukt! M'n eerste solo fietsreis naar Santiago is voltooid. 
Super fiets. 

Hartelijke groet,
Marjo Schilder

Lees verder


Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.