Danny

Mijn Travelmaster 2.9 blijft mij dag na dag weer positief verbazen.

Mijn wintertochtje, nu ja winter bij 10 graden, was geweldig. De familie was een 100 km van huis om de jaarwisseling te vieren. Dus ik de travelmaster gepakt en een lekker fietstochtje dwars door de Belgisch en Hollandse Kempen via de knooppunten. Ginder aangekomen en de tassen in de hoek van de kamer gemikt en dan een toertje door het bos met de kleinkinderen. Vervolgens de dag daarop een rondje over de groene MTB route met de pappa van die gasten. En de dag daarna was mijn vrouw daar met haar MTB en wij dan over de blauwe route. Vervolgens deed hij dienst om naar de winkel te rijden en andere praktische zaken waar je een fiets voor kan gebruiken. Na een weekje terug de tassen erop en naar huis.

Dit allemaal zonder één maal te moet poetsen of een ketting te smeren. Ik begin het te begrijpen welke voordelen er zijn aan die riem. Misschien is de fiets niet met deze gedachte ontwikkeld. Maar hij is wel mijn favoriet boven mijn racefiets, fatbike, mountainbike. Er is maar één fiets die ik nog liever rijdt…. Dat is onze Santos tandem.

Groetjes van een Belgische fan
Danny 

 

 


Meer mijn Santos en Ik rijders

Danny

Danny

Mijn Travelmaster 2.9 blijft mij dag na dag weer positief verbazen.

Lees verder

Bedankt voor de mooie fiets

Bedankt voor de mooie fiets

"Zomaar even een mailtje om te bedanken voor de mooie fiets: regen, sneeuw en mooi weer..... Naar het werk, boodschappen met de hond of een fietsvakantie... Hij doet het altijd, loopt perfect en blijft dat ook doen en het mooiste... Geen ketting smeren en enkel simpel afspuiten!"

Dirk Bekke

Lees verder

Petra kleijne

Petra kleijne

Vandaag heb ik mijn nieuwe fiets de Santos Travel light mogen ophalen. Wat een schoonheid! De fiets is qua uiterlijk exact wat ik me er van voorgesteld heb en ook het rijcomfort voldoet aan alle wensen.

Lees verder

Martin Pilkes en Sijrike van der Mei

Martin Pilkes en Sijrike van der Mei

Onze eerste tochtje op de nieuwe trekking-lites is de beklimming van de Mt. Ventoux geworden. Wat een heerlijke fietsen!! De stuurtassen zijn er alweer af. Nu een tas op de achterdrager. Het stuurgedrag is zo veel beter.

Lees verder


Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.