• Fred Charité
  • Fred Charité
  • Fred Charité

    Fanatiek fietser
    Race Lite

    Fred is een fanatieke 100 Cols fietser. Zijn hart gaat sneller kloppen bij hoogtemeters die in de duizenden lopen en zo heeft hij met zijn Race Lite al duizenden kilometers geklokt.

Fred behaalt zijn 7e Honderd Cols Tocht

Beste Santos Vrienden,

Gistermiddag om 17.00 uur was ik thuis en is er een eind gekomen aan mijn 7de en laatste honderd cols tocht. Ik heb het onderweg al een paar keer geschreven, maar nu toch nog maar een keer herhaald, wat een fantastische fietsen jullie maken!!

Lees meer


Bitter koud de Tourmalet op

Al haast weer drie weken onderweg, over 10 dagen moet ik in Avignon zijn. Het weer is de afgelopen tijd erg slecht. Vandaag bitter koud de Tourmalet op. Er komen nog een aantal zware klimmen aan. Laat het weer wat beter worden!

Lees meer


In negen dagen naar Avignon

"De eerste vier dagen van mijn tocht in een waterval van regen gereden!" Een beetje regen houdt Fred niet tegen en hij blikt met plezier terug op zijn mooie tocht naar Avignon.

Lees meer


Alsof het niets is: 19.830 km!

Het is alsof het niets is: Fred heeft zijn 6e Honderd Cols tocht gereden en kreeg zijn totaalstand van de gecontroleerde kilometers binnen; 19.830 km maar liefst! Wie doet 'm dat na!? En dat met 1 tandriem...

Lees meer


De avonturen van kilometervreter Fred

Voor de 6de keer is Fred onderweg om de 100 cols tocht met succes af te ronden. Zoals al enkele keren eerder begint hij niet in Frankrijk aan de Tocht maar fiets hij vanuit Nederland naar de start. Alleen doet hij het dit maal op zijn Race Lite Rohloff-riem.

Lees meer


Honderd cols Fred Charité

Mijn 6de honderd cols tocht is een feit. Gisteravond na 27 dagen, 3500 km en 69.000 hoogtemeters thuis gekomen. Het was zwaar, loodzwaar. Iets wat alleen die, die deze tocht gereden heeft kan begrijpen. Wellicht al eens gekeken op de site www.100cols.nl Waarschijnlijk ben ik de enige mens ter wereld die na een open hart operatie 6x deze tocht gereden heeft.

Lees meer


23.000 km en 90.000 hm met de Race Lite

Tot 2008 reed ik mijn tochten zoals iedereen. Twee grote tassen op de bagagedrager achter en twee kleinere tassen op de bagagedrager voor. De vier (lege) tassen wogen samen 3,7 kg. De twee dragertjes van het merk Tubus hadden het gezamenlijke gewicht van 1,1 kg.

Lees meerContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.