• Beauty & the Beast trip

Tajikistan

Tajikistan is ruig, hoog en erg indrukwekkend. Een fantastisch kampeerland. Als je op zoek bent naar rust, stilte en weidse landschappen, dan kun je daar goed terecht.

Lees meer


Beauty & the Beast blikken terug op Spanje

Beauty and the Beast hebben de fietsen even verruild voor de lange latten om later dit jaar weer op de pedalen te stappen in Iran en Centraal-Azië. Nu blikken ze terug op hun fietsavontuur in Spanje.

Lees meer


Doğubeyazit (Turkije)

4 september 2016 Aangekomen in Erzurum zijn we langs het Iraanse Consulaat daar gegaan. We kregen te horen dat we een Letter of Invitation moesten regelen bij een Iraans reisbureau.

Lees meer


Iran: Rasjt (video)

Harry en Edith zijn inmiddels in Iran aangekomen en maakten een leuk filmpje over hun belevenissen in Rasjt (Iran).

Lees meer


Kars (Turkije)

Hoog tijd weer voor een blog en wat foto's! We vervelen ons sowieso niet zo gauw, maar ook afgelopen weken was elke week weer een avontuur. Na Gölhisar kwamen we al snel bij een mooi gebied met allerlei grote en kleine meren. Bij het eerste meer vonden we een eenzame boom waar we, ondanks het feit dat we heel weinig eten en drinken bij ons hadden, meteen twee nachten hebben doorgebracht. Wat een rust!

Lees meer


Khalkhal (Iran)

Bij de grens Turkije/Iran stond een file van vrachtwagens van 7 km. En er zat weinig beweging in! De weinige personenauto's die we zagen werden aan de Iranese kant zeer grondig gecontroleerd: alle bagage moest er uit en alle hoeken en gaten van de auto werden geinspecteerd.

Lees meer


Gölhisar (Turkije)

Het was de bedoeling dat we vanuit Bodrum het veer zouden nemen naar Datça. Dat is niet gelukt: dat veer gaat op het moment niet, er zijn problemen met de vergunningen.

Lees meer


  • 1
  • 2

Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.